Mīluļa CV: Kaķenīte Fidži

Mūsu mājas mīlulis ir kaķenīte Fidži. Viņa pie mums nonāca no kaķu patversmes "INGATO", kas atrodas tepat Līvānos. Kaķenīti ieraudzīju Facebook, kur šīs biedrības dibinātāja Inita Klindžāne bija ievietojuši bildi, ka kaķenīte meklē mājas. Tobrīd es atrados slimnīcā. Ieraugot šo bildi ar pelēcīgās krāsas kaķenīti ar dzeltenīgas dzintarkrāsas acīm, es to nosūtīju bērniem uz mājām. Un jautāju, vai nevēlas šo mīluli mūsu mājās? Atbilde bija viennozīmīgs – jā. Tajā pašā dienā es sazinājos ar Initu Klindžāni un teicu, lai šo kaķenīti nevienam neatdod. Atgriežoties no slimnīcas, mēs sarunājām dienu, kad dosimies pēc kaķenītes. Aizejot uz patversmi, mūsu kaķenīte uzreiz pienāca klāt. Atnesot viņu mājās, sākumā kaķenīte bija bailīga, jo bija svešā vietā, bet pēc pāris dienām viņa pierada.
Vārdiņu Fidži mēs atstājām, jo tā viņu bija nosaukuši patversmē. Kaķenīte ir ļoti mīlīga, gudra. Dienā viņai patīk pa logu vērot putniņus. Kad sagribas ēst, Fidži pienāk klāt un rāda uz virtuves pusi. Esot jau pie ledusskapja, viņa nostājas uz pakaļkājām un prasa želeju. Vēl Fidži patīk spēlēt ķerenes, proti, mana meita Everita bēg un Fidži viņu ķer, un tad ir otrādi. Vakaros Fidži patīk gulēt blakus Everitai, un, ja Everitu kaitina brālis, tad Fidži viņu aizstāv, dzen brāli projām. 
Mūsu mājas mīlulei patīk fotografēties, tāpēc ik pa brīdim sociālajos tīklos parādās bildes ar Fidžiju. Rītos, kad dodos uz darbu, Fidži mani pavada, un mēs uzņemam kādu bildi kopā. Mājās mums ir vēl viens mājas mīlulis – jūrascūciņa Cepumiņš. Arī viņš tiek ik pa brīdim bildē ar Fidžiju. Kopš mūsu ģimenē ienāca Fidži, mūsu ikdiena ir mainījusies. Mēs esam ļoti priecīgi, ka viņa ir mūsu ģimenē, un nespējam vairāk iedomāties dzīvi bez viņas. Un pārējiem novēlam arī dot kādam mīlulim mājas, jo mēs katrs esam pelnījuši ģimeni!
Ineta Upeniece (Līvāni)