Kārsavas kultūrvēstures centrā izveido “Rokdarbnieču klubiņu”

Lai veicinātu kopienas saliedēšanu, radošu prasmju apgūšanu un zināšanu nodošanu, Kārsavas kultūrvēstures centrs "Līču mājās" pulcē čaklos pirkstiņus un veido rokdarbnieču klubiņu! 
Pirmā tikšanās norosinājās 24. februārī, uz to ieradās sešpadsmit Kārsavas apkārtnes dāmas. Katra atnesa savus lolojumus – apgleznotus zīda lakatus, brošas, adītas bērnu drēbītes, izšuvumus un, protams, dažādās tehnikās un rakstos adītas zeķes un cimdus.
Kā stāsta centra vadītāja Inta Jurča: “Mūs pārsteidza, ka Kārsavas apkārtnē ir tik daudz talantīgu rokdarbnieču! Ir svarīgi dalīties ar saviem hobijiem un prasmēm, iedvesmojoties un mācoties vienai no otras. Priecāsimies redzēt arī tos, kuri vēlas pamēģināt un apgūt, ko jaunu – jo visu var iemācīties!”
Rokdarbnieču klubiņš izveidots ar mērķi organizēt regulāras nodarbības, kur katru reizi vienosimies par radošo procesu. Sekojiet līdzi informācijai “Līču mājas” sociālajās platformās Facebook un Instagram, kā arī Ludzas pašvaldības mājaslapā, kur tiks ziņots par turpmāko nodarbību datumiem un laikiem.


Hobijs vieno, un ir labi, ka var satikties mājīgās telpās


Intas Jurčas foto