Ludzas novada pašvaldība saņem Aizsardzības ministrijas Pateicības rakstu

9. februārī aizsardzības nozares vadība godināja 107 Latvijas uzņēmumus, pašvaldības, izglītības iestādes un nevalstiskās organizācijas, pateicoties par 2023. gadā sniegto atbalstu Zemessardzes stiprināšanā. Ludzas novada pašvaldība saņēma Pateicības rakstu par atbalstu Latvijas Republikas Zemessardzei 2023. gadā, stiprinot Latvijas aizsardzības spējas. 
Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā piedalījās aizsardzības ministrs Andris Sprūds, Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš, Zemessardzes komandieris brigādes ģenerālis Kaspars Pudāns, Zemessardzes brigāžu un bataljonu komandieri, kā arī dažādu organizāciju, kas atbalstījušas Zemessardzi, pārstavji.
Kā informē Aizsardzības ministrija, Zemessardzes atbalstītāju godināšanas pasākums jau ir kļuvis par ikgadēju tradīciju, ko Aizsardzības ministrija aizsāka 2017. gadā. Tā mērķis ir pateikties un izcelt tos uzņēmumus, darba devējus, pašvaldības, izglītības iestādes un citas organizācijas, kas īstenojušas sadarbību un sniegušas atbalstu Zemessardzei.

No kreisās: Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ziemeļlatgales iecirkņa priekšnieks Oskars Točelovskis, Latvijas Republikas aizsardzības ministrs Andris Sprūds, Ludzas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs

Janas Dukaļskas foto