Rēzeknē noslēdzies kārtējais velosipēdistu apmācības kurss

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā (ARPC) “Zeimuļs” noslēdzies kārtējais apmācību kurss velosipēdistiem, kuri vēlējās iegūt velosipēda vadītāja apliecību. Apmācības tika organizētas sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju, īstenojot programmu “Drošības mācību klase”.
2023. gada 22. decembrī savas pirmās tiesības saņēma 22 Rēzeknes skolēni, kuri pabeidza mācības un sekmīgi nokārtoja eksāmenu. Programmas “Drošības mācību klase” pedagogs Valērijs Ādmidiņš un ARPC “Zeimuļs” vadītāja Jevgenija Kušča kopā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ziemeļlatgales iecirkņa Prevencijas grupas inspektoru Aldi Saukānu pasniedza skolēniem apliecības un balvas no Valsts policijas. Tika noskaidroti arī labākie skolēni – Nikola Ovsjankina, Katrīna Ivsiņa un Edvīns Pavlāns. 
Nākamo topošo velosipēdistu apmācību kursu plānots uzsākt 2024. gada 15. janvārī (jāpiesakās, rakstot uz e-pasta adresi olga.strode@rezekne.lv un norādot bērna vārdu, uzvārdu, personas kodu un kontakttelefonu), informē ARPC ,,Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode.