Lai gaišs ir svētku gaidīšanas prieks...

Preiļu novada Pensionāru biedrībā pie tējas krūzītes pulcējās daudzi aktīvākie pensionāri, lai parunātu, lai sajustu kopības sajūtu un sagatavotos gaidāmajiem svētkiem. Pasākumā “Lai dvēselē uzplaukst Ziemassvētku prieks” radošajā darbnīcā biedrības valdes priekšsēdētājas Marijas Briškas vadībā tika izveidoti vairāki salvešu komplekti, ar kuriem seniori rotās svētku galdu. Patika pašu cepto pīrāgu degustācija, recepšu apmaiņa. 
Omas uzlabošanai ciemos bija ieradušās uzposušās “čigānietes” ar dziesmu izlozi un nodziedāšanu. Jautrība, humors un smaids ir taču neatņemama svētku  sastāvdaļa. Pasākumu kuplināja interesantie konkursi, Ziemassvētku mīklas – gan īpaši sagatavotās, gan pašu uzdotās. Kā vienmēr uz visiem biedrības pasākumiem tiek aicinātas un šoreiz arī ieradās ukraiņu seniores. 
Marija Briška pateicās katram par aktivitāti, atbalstu un novēlēja visiem pensionāriem gūt tikai pozitīvas emocijas, darot labus darbus, kopā gatavojoties svētkiem un atbalstot vienam otru, stipru veselību, kā arī veiksmīgi turpināt iesāktos darbus, būt radošiem, apmeklēt radošās darbnīcas, ar saviem rokdarbiem piedalīties izstādēs.   
Lai svētku prieks, sapratne, mīļums tuvojošajos svētkos ienāk katrā ģimenē! Lai mazas laipnības būtu vienam pret otru gan ģimenē, gan draugu lokā!


Preiļu novada Pensionāru biedrības  valdes locekle Marija Volkova