Ludzas novada pašvaldības domē darbu uzsāk deputāte Sarmīte Leščinska

30. novembrī norisinājās Ludzas novada pašvaldības domes sēde, kurā ziņots, ka traģiski bojā gājušā deputāta Andra Ļubkas vietā stājas Sarmīte Leščinska.
Sarmīte Leščinska strādā Ludzas novada pašvaldībā, ir Ludzas novada Izglītības pārvaldes pieaugušo izglītības metodiķe, pārstāv partiju “Zaļo un Zemnieku savienība”. Iepriekš bijusi Ciblas vidusskolas direktora vietniece izglītības jomā, 2015.–2022. g. Ciblas vidusskolas direktore, 2009.–2021. g. Ciblas novada pašvaldības izglītības darba koordinatore, 2009.–2017. g. Ciblas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece, 2017.–2021. g. Ciblas novada pašvaldības deputāte, pārstāvēja partiju “Zaļo un Zemnieku savienība”. Ir biedrības “Strauts” valdes locekle.


Sarmīte Leščinska ir ieguvusi pedagoga kvalifikāciju Liepājas Pedagoģiskajā institūtā un Daugavpils Universitātē, kā arī maģistra grādu Izglītības zinātnē Latvijas Universitātē un profesionālo maģistra grādu Liepājas Pedagoģiskajā institūtā.
Informējam, ka Sarmīte Leščinska iedzīvotājus pieņems katra mēneša otrajā pirmdienā no plkst. 12.00 līdz 13.00 Ludzas novada pašvaldības 2. stāvā, 212. kabinetā, pēc vienošanās, zvanot pa tālruni vai rakstot uz e-pastu.