Atklāj BJC audzēkņu radošo darbu izstādi "Mana dažādā – vienīgā Latvija"

20. oktobrī Ludzas Novadpētniecības muzejā tika atklāta Ludzas novada Bērnu un jauniešu centra pulciņu radošo darbu izstāde "Mana dažādā – vienīgā Latvija". Izstādē skatāmas košas gleznas, rotas, kleitas u.c. mākslas darbi.
Klātesošos uzrunāja un sirsnīgus paldies vārdus gan audzēkņiem, gan pedagogiem veltīja Ludzas novada Bērnu un jauniešu centra direktore Eleonora Obrumāne un Ludzas Novadpētniecības muzeja direktore Milāna Bule.
Sveikt izstādes autorus ieradās radi un draugi, izstādes atklāšanā organizētas vairākas radošas aktivitātes, noslēgumā – loterija ar BJC sarūpētām piemiņas balvām. Ar skanīgām dziesmām klātesošos priecēja BJC popgrupa “Spices”. Pasākumu vadīja Valērijs Dzevaltovskis. 
Ludzas novada Bērnu un jauniešu centrs piedāvā apmeklēt kādu no bezmaksas pulciņiem 40 programmās, dažādos virzienos, kā, piemēram, deja, māksla, mūzika, vide, uzņēmējdarbība, u.c. 
Šajā mācību gadā pieejamas 12 mākslas programmas dažādām gaumēm un interesēm: tie ir gan rokdarbi, aušana, tērpu un aksesuāru dizains, gan vizuālā māksla, veidošana, kaligrāfija un skrapbukings, papīra un citas radošās darbnīcas. Audzēkņi, kas apmeklē kādu no šiem pulciņiem, arī ir šīs izstādes autori.

To, cik dažādu, krāsainu un mīļu Latviju redz mūsu novada jaunie mākslinieki, muzejā varēs aplūkot līdz pat novembra beigām

 
Janas Dukaļskas foto