Rēzekniete Līga Šķēle-Brokāne – konkursa "Misis Latvija 2023" finālā

17. augustā Rīgā, VEF kultūras pilī notika konkursa "Misis Latvija 2023" fināls. Uzvarētājas kronis šogad tika rīdziniecei Jūlijai Migaļai. 1. Vice Misis Latvija 2023 – Jana Valančauska no Liepājas (arī “Misis Skatītāju Simpātija 2023”), 2. Vice Misis Latvija 2023 – Glorija Kalnāre no Jelgavas. Konkursā piedalījās 10 sievietes vecumā no 23 līdz 45 gadiem no visas Latvijas. 
“Latgali – Rēzekni pārstāvēja "Misis Rēzekne 2016" un "Gada sieviete 2018" dalībniece Līga Šķēle-Brokāne, kura sirdī un dvēselē ir latviete un mīl Latviju, kas ir redzams arī Rēzeknes pilsētas pasākumos, kur viņa aktīvi piedalās ar ģimeni. 
Līga nāk no Madonas puses, bet ir ieprecējusies Rēzeknē. Konkursā vajadzēja parādīt talantu šovu un notika fotosesijas, kā arī profila intervija un defilē mēģinājumi stilizētos tautas tērpos, peldkostīmos un vakarkleitās. 
Talantu šovā Līga uzstājās kopā ar meitu Kristiānu Parisu Šķēli-Brokāni, dziedāja dziesmu latgaliešu valodā "Zīdi, zīdi, rudzu vuorpa", un meita spēlēja saksofonu. Tautas tērpus vajadzēja dalībniecēm pašām stilizēt. Peldkostīmu iznāciens bijis visgrūtākais kautrīgākajām dalībniecēm. Konkursā dalībniecēm tika piešķirtas pirmās trīs vietas, bet pārējām dalībniecēm bija tituli "Misis Latvija Princese 2023" un ar to mēs apsveicam Līgu Šķēli-Brokāni! Mēs ar Tevi lepojamies un Tu esi paraugs citām sievietēm! Tu esi mūsu Karaliene!” uzsver Līgas atbalstītāji, kuri savu vēstuli iesūtīja mūsu avīzes redakcijai.