Preiļu dīķos ķēra jubilejas lomus

Preiļu 95. dzimšanas dienas noskaņās svētdien, 20. jūlijā, bija noskaidroti makšķerēšanas sacensību jubilejas balvu ieguvēji. 
Šoreiz Preiļu muižas parka dīķos sacentās trīsdesmit makšķernieki, un savā grupā uzvarēja Valērija Točilkina (Preiļi), Ilze Barūkle (Madona) un Kazimirs Anspoks (Preiļi), kurš šajos dīķos gandrīz katru gadu izvelk čempiona lomus, un šoreiz tie bija gandrīz divi kilogrami zivju. Otrās godalgas izcīnīja Edgars Seleckis (Riebiņi), Astrīda Kursīte (Rīga) un Broņislavs Plivda (Preiļi), bet trešajā vietā ierindojās Alekss Želvis (Preiļi), Lidija Matisāne un Andris Kukors (Preiļi). 
Jauniešu grupā Audrim Grīnbergam piešķirta ceturtā godalga un Mārtiņam Matisānam piektā (abi pārstāvēja Preiļus). Savukārt  vīriešu grupā noskaidroti 4., 5. un 6. vietas ieguvēji, un šie laureāti ir Jānis Vilevičs (Kalsnava), Valdis Barūklis (Madoma) un  Aldis Trimalnieks (Jaunaglona). 
Balvas pasniegtas arī lielās zivs īpašniekam Broņislavam Plivdam un mazās zivs īpašniekam Aldim Trimalniekam. Sacensību tiesneši Mārīte Pokšāne un Andris Kurmis visiem pasniedza sponsoru balvas. Jāpiebilst, ka Preiļu 95 gadu jubilejas sacensību dalībnieki kopā noķēra 10,05 kg zivju.

Valērija Točilkina uzvarēja jauniešu grupā, bet Kazimirs Anspoks vīriešu konkurencē


Mazās un lielās zivs balvas laureāti Aldis Trimalnieks (no kreisās) un Broņislavs Plivda


Tiesneši Andris un Mārīte ar sieviešu grupas laureātēm (centrā) Astrīdu Kursīti, Ilzi Barūkli un Lidiju Matisāni


Vīriešu grupas 1.–6. vietas ieguvēji kopbildē ar tiesnešiem


Egitas Terēzes Jonānes teksts un foto