Lubānu ģimene no Ludzas novada – konkursa "Latvijas Goda ģimene – 2023" laureāti

1. maijā Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā norisinājās Daudzbērnu ģimeņu festivāls, kur tika godinātas konkursa "Latvijas Goda ģimene – 2023" laureātu ģimenes. Priecājamies, ka to vidū ir Lubānu ģimene no Ludzas novada, kas konkursā ieguva godalgoto 3. vietu!

Konkursa laureāti izraudzīti no 52 konkursā "Latvijas Goda ģimene – 2023" nominētajām ģimenēm. Dalībniekus vērtēja žūrija deviņu reģionālo daudzbērnu ģimeņu biedrību vadītāju sastāvā. “Latvijas Goda ģimene 2023” tika sumināti tie vecāki, kuru apgādībā ir vismaz trīs bērni un kuri prot veiksmīgi sabalansēt darbu, ģimenes dzīvi un sabiedrisko līdzdalību. Laureātu ģimenes saņēma biļetes uz XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku koncertiem, kā arī citas atbalstītāju balvas.

Jeļenas un Jāņa Lubānu ģimenē (foto) aug 9 bērni un pavisam drīz pasaulē nāks desmitais bērns. Ģimenē aug 4 puikas un 5 meitenes. Vecākajam dēlam ir 13 gadi, bet mazākajam – 1 gadiņš. Vecākie bērni mācās Ludzā, jaunākie apmeklē Blontu pirmsskolas izglītības iestādi. 

No visas sirds sveicam Lubānu ģimeni un lepojamies, ka Ludzas novadā dzīvo Latvijas Goda ģimene!