Notika “WDSF Daugavpils Open” sacensības

26. novembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā piekto reizi norisinājās “WDSF Daugavpils Open” sacensības, kas tika rīkotas sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādi “Sporta pārvalde” un Latvijas Sporta deju federāciju, vēsta informācija mājaslapā www.daugavpils.lv
Sacensību laikā norisinājās Latvijas LK junioriem, Eiropas reitinga jeb Eiropas Gran Prix bērniem un junioriem, ka arī Pasaules reitinga sporta deju sacensības jauniešiem un U21 grupā.
Daugavpiliete Džesika Morderere kopā ar savu partneri Markusu Kalniņu guva uzvaru divās grupās Eiropas reitinga sporta deju sacensībās, ierindojoties 1. vietā Latīņamerikas deju un standart deju programmās.
Sacensībās visas dienas garumā piedalījās vairāk nekā 180 dalībnieki no visām Latvijas pilsētām, kā arī dejotāji no Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Ukrainas, Bulgārijas, Slovākijas, Azerbaidžānas un citām valstīm.
Sacensību vakara daļā spraigi un dinamiski aizritēja junioru dejotāju sacensības, bet neaizmirstamus mirkļus skatītājiem dāvāja Eiropas un Pasaules līmeņa dejotāju meistarības valdzinājums.

Foto no www.daugavpils.lv