“Lielā Ludzas zivs” – sacensības, kas uzņem apgriezienus

Sacensībās piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – 66 cilvēki, 34 komandas

22. oktobrī notika makšķerēšanas sacensības spiningošanā “Lielā Ludzas zivs 2022”, ko rīkoja sporta klubs “Latgols”. Sacensībās piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – 66 cilvēki, 34 komandas. Tas ir pierādījums faktam, ka sacensības kļūst aizvien populārākas.

Sadalītas balvas dažādās nominācijās. “Mazākā zivs” – ar 100 gramus smagu asarīti uzvarēja Vitālija Evartovska un Ingara Briča komanda “Trakais ķīsis”. Raudi vai smejies, bet šī pati komanda ar šo pašu asari uzvarēja vēl divās nominācijās – “Lielākais asaris” un “Mazākais asaris”. No šī visa var izsecināt, ka 66 spiningotāju barā noķerts viens vienīgs asarītis...

Nominācijā “Lielākā zivs” uzvarēja Oļegs Molčanovs un Nauris Molčanovs (komanda “M un M”), kas var lepoties ar līdaku 3,460 kg. Viņiem piešķirta arī organizatoru paredzētā balva par lielāko līdaku.

Nominācijā “Visvairāk zivju” uzvarēja Dmitrija Jurkeviča un Jura Baranova komanda ar paradoksālu nosaukumu “Viena zivs”. Viņu lomā gan bija četras zivis.

Nominācijā “Lielākais zandarts” ar 3,060 kg smagu zandartu laurus plūca Edgars Ķivlāns.

Komandu vērtējumā: 1. vieta – komanda “M un M”. Kopējais zivju svars – 5,340 kg;  2. vietā – komanda “Viena zivs”, kuras loma kopējais svars – tāds pats, 5,340 kg; 3. vietā – Andra Jeromāna un Amandas Orlovskas komanda “A un A”. Kopējais loma svars – 4,480 kg.

Sporta klubs “Latgols” pateicas sadarbības partneriem un sacensību sponsoriem: Ludzas novada pašvaldībai, saimniecībai “Čaklā bite”, SIA “Ludzas Maiznīca”, “Vasals VV”, “Rasa L”.

Lielā līdaka Oļegam un Naurim Molčanoviem nodrošināja ovācijas un gandarījumu

Aleksandra Narnicka foto