Rēzeknes novada darbinieki tiekas spēlēs “Sportābols 2022”

Bērzgales pagasts plūc laurus 19 komandu konkurencē

26. augustā Kaunatā tika aizvadītas Rēzeknes novada darbinieku sporta spēles “Sportābols 2022”, tās organizēja Kaunatas apvienības pārvalde. Aktivitātēs piedalījās 19 komandas, tie bija, Rēzeknes novada pašvaldības darbinieki, Rēzeknes novada domes deputāti, pagastu pārvalžu un tām pakļauto struktūru darbinieki.

Uzvaras laurus šogad plūca Bērzgales pagasta komanda. Godpilno 2. vietu ieņēma Stoļerovas pagasta komanda, bet 3. vietā ierindojās Viļānu apvienības pārvaldes komanda, informē Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jūlija Jurāne.

Sacensību tēma bija āboli, tāpēc organizatori it īpaši bija piedomājuši pie katras aktivitātes un tās nosaukuma. Komandām bija jāpiedalās deviņās aktivitātēs, un noslēdzošais posms bija stafete ar nosaukumu – “Ābolings”.

“Vēlos pateikties visiem Kaunatas pagasta darbiniekiem par ieguldīto darbu sporta spēļu organizēšanā. Prieks, ka esam īsta komanda, ka saprotam viens otru no pusvārda. Paldies visiem dalībniekiem, kas aktīvi sportoja, atbalstīja savus komandas biedrus, neskatoties uz karsto laiku,” teica Kaunatas apvienības pārvaldes vadītājs Jānis Aleksāns.

Sporta spēļu galvenais mērķis, protams, ir darbinieku saliedēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Ikviens dalībnieks ar lielu azartu piedalījās aktivitātēs un priecājās par kolēģu panākumiem!