Mīluļa CV: Ņuris

Runčuks Ņuris mūsmājās ieradās manā dzimšanas dienā pirms diviem gadiem kā dāvana no bērniem. Un tā lauku kaķēns kļuva par laimīgu pilsētas runci.

Ņuris ir ļoti aktīvs, enerģisks un ļoti mīļš runčuks. Visus savējos viņš sagaida, ar atraktīvu kūleni apgāžoties uz muguras, un gaida, kad viņu glaudīs, bet svešiniekiem gan Ņuris var kārtīgi uzšņākt. Tā kā pēc dabas ir mīlīgs, Ņurim patīk, ja viņu visu laiku mīļo un glauda.

Daudz jautru brīžu piedzīvots un, protams, arī maza kripatiņa nedarbu sastrādāta, bet kopumā Ņuris mums visiem ir atnesis ļoti daudz pozitīvu emociju. Vēl jauns runcis būdams, Ņuris mēdza "zagt" dažādas sīkas lietas, un mūsu ģimenē bija tāds teiciens – ja kaut kas ir pazudis, jāiet meklēt uz runča guļvietu.

Runčukam garšo veikalos nopērkamie kaķu gardumi, bet no nepierastām lietām labprāt pamielojas ar avokado, un pat kaktusu ir pamēģinājis pagrauzt. Pēdējā laikā sācis "iet ārā", nolecot no balkona, un atpakaļ arī atnāk caur balkonu. Jautāsiet, kā tas var būt? Elementāri – zem balkona sāk ņaudēt, tad mēs viņam izkaram pār balkonu glābšanas segu, un viņš pa šo segu uzrāpjas mājās. Mēs jau smejamies – mums ir zirnekļkaķis.

Mūsu Ņuris ir pats mīļākais kaķis pasaulē!

Iveta Kivleniece (Preiļi)