Apbalvo mācību priekšmetu olimpiāžu uzvarētājus, dalībniekus un pedagogus

27. maijā Ludzas novada pašvaldībā norisinājās svinīgs pasākums – tika apbalvoti 2021./2022. mācību gada valsts mācību priekšmetu olimpiāžu un skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferences uzvarētāji, dalībnieki un pedagogi. Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstus par augstiem valsts mēroga panākumiem pasniedza un klātesošos uzrunāja Ludzas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs, izsakot īpašu paldies ikvienam skolēnam, skolotājam un skolēnu vecākiem, uzsverot, ka tas ir liels sasniegums un kopdarbs.

Ar muzikālu priekšnesumu klātesošos sveica popgrupa “Cielaviņa” (vadītāja Lolita Greitāne). Vijoles spēli demonstrēja Estere Poikāne (skolotājas Elvīra Jakovļeva, Inga Afanasjeva). Pasākumu vadīja Ludzas novada Izglītības pārvaldes vadītāja Sarmīte Gutāne.

No Ludzas pilsētas vidusskolas Pateicības rakstu saņēma: 

9. klases skolniece Kristiāna Ziediņa – par augstiem sasniegumiem valsts latviešu valodas un literatūras olimpiādē, par piedalīšanos valsts bioloģijas olimpiādē;

9. klases skolniece Kristīne Kračus – par veiksmīgu dalību valsts mācību priekšmetu olimpiādē;

8. klases skolniece Marta Batņa – par augstiem sasniegumiem valsts latviešu valodas un literatūras olimpiādē.

Par kvalitatīvu un radošu darbu skolēnu izglītošanā Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstu saņēma Ludzas pilsētas vidusskolas skolotājas Dagmāra Boicova, Ineta Jezupova un Lidija Krokša.

No Ludzas 2. vidusskolas Pateicības rakstu saņēma: 10. klases skolniece Viola Ivanova – par augstiem sasniegumiem valsts bioloģijas un krievu valodas olimpiādēs, par piedalīšanos valsts ģeogrāfijas olimpiādē;

9. klases skolnieces Elizabete Drozdova, Anastasija Platonova un Jeļizaveta Ivanovska – par veiksmīgu dalību valsts mācību priekšmetu olimpiādē.

Par kvalitatīvu un radošu darbu skolēnu izglītošanā Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstu saņēma Ludzas 2. vidusskolas skolotājas Jeļena Joničonoka, Ināra Grišakova, Gaļina Carjkova, Svetlana Andruškeviča un Lilija Fiļimonova.

No Ciblas vidusskolas Pateicības rakstu saņēma 12. klases skolēni Elīza Paula Ivanova un Atis Austris Kalvītis – par veiksmīgu dalību valsts mācību priekšmetu olimpiādē.

Par kvalitatīvu un radošu darbu skolēnu izglītošanā Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstu saņēma Ciblas vidusskolas skolotājas Ināra Kuzņecova un Malvīne Loce.

No Zilupes vidusskolas Pateicības rakstu par veiksmīgu dalību valsts mācību priekšmetu olimpiādēs saņēma 12. klases skolniece Zane Apele, 11. klases skolniece Sanita Daliba, 8. klases skolniece Dana Buvaļkeviča. Pateicības rakstu saņēma viņu skolotājas Olga Puncule, Ņina Rubīna un Vija Apele.

No Kārsavas vidusskolas Pateicības rakstu saņēma 11. klases skolnieki Ralfs Punans, Roberts Zelčs un Jānis Burmeisters – par augstiem sasniegumiem Latvijas skolēnu 46. Zinātniskās pētniecības darbu valsts konferencē. Par kvalitatīvu un radošu darbu skolēnu izglītošanā Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstu saņēma Kārsavas vidusskolas skolotājas Lilita Laganovska un Vija Zelča.

Kārsavas vidusskolas skolēni gūst panākumus zinātniski pētniecisko darbu izstrādē

Janas Dukaļskas foto