Deju kopa “Jedritvai” svin 10 gadu jubileju

Pavasarīgās noskaņās aizritēja Malnavas pagasta deju kopas “Jedritvai” 10. dzimšanas dienas pasākums Kārsavas kultūras namā.

Agnese Medne, deju kopas “Jedritvai” vadītāja, saka: “Liekas, pavisam nesen, 2012. gada februārī, pulcējāmies uz pirmo mēģinājumu, kas daļai dejotāju bija pirmie soļi tautas dejā. Mūs vienoja kopīgs mērķis, mīlestība pret deju un gatavība strādāt, pirmkārt, pašam ar sevi. Spilgti atmiņā ir palikusi pirmā uzstāšanās, kad kopā bija nodejotas tikai divas nedēļas. Tad sekoja pirmā skate un pirmais deju lielkoncerts “Daugavas” stadionā…

Kolektīvā “Jedritvai” dejā vienojas vīri ar sievām, vecāki ar bērniem, brāļi ar māsām. Droši varam teikt, ka vecumam nav nozīmes – ja sirds dejo, tad arī kājām ir jātiek līdzi.

Par tradīciju ir kļuvuši mūsu dzimšanas dienas sadanči “Jedritvai kociņ, deju mīlam!”. Šogad mums atkal ir iespēja satikties!

Paldies mūsu ģimenēm, kas ir lielākie fani un atbalstītāji! Paldies pašvaldībai par finansiālo atbalstu! Paldies visiem par idejām un darbu pasākuma tapšanā! Paldies skatītājiem par emocijām, kuru mums tik ļoti pietrūka šos divus gadus!

Aicinām ikvienu, kam deja ir tuva, 12. martā Kārsavas kultūras namā uz koncertu “Jedritvai kociņ, deju mīlam“, kur dejā vienosimies ar draugiem no Kārsavas, Malnavas, Litenes un Rīgas.

Tiekamies dejā!”

Ja sirds dejo, tad kājām jātiek līdzi!

Agneses Mednes foto