Antra Skutele vada Līvānu novada kultūras centru 

Kopš pagājušā gada nogales Līvānu novada kultūras centru vada jauna vadītāja Antra Skutele, raksta interneta vietne www.livani.lv.

Antra Skutele savā motivācijas vēstulē, kāpēc viņa pieteicās Līvānu novada kultūras centra vadītājas amatam, raksta: "Līvāni Latgales un Latvijas kontekstā viennozīmīgi ir labais piemērs, cik strauji ar mērķtiecīgu darbu un skaidru stratēģisko virzību iespējams augt un attīstīties ne tikai kultūras jomā, nereti, esot soli priekšā citām pilsētām, iedvesmojot un motivējot. Tādēļ šobrīd, kad esmu atgriezusies uz dzīvi dzimtajā Latgalē, zinu, ka darbs Līvānu novada kultūras dzīves veidošanā un nodrošināšanā būs iedvesmojošs, radošs un profesionāls izaicinājums, kas mani, kā nozares speciālistu uzrunā un saista."

Antra Skutele ir absolvējusi Preiļu Valsts ģimnāziju un Rīgas Mūzikas vidusskolas kora klasi, ieguvusi kultūras iestādes vadītāja diplomu un bakalaura grādu kultūras uzņēmējdarbībā, kā arī maģistra grādu kultūras vadībā. Viņa ir vadījusi Vārkavas novada kultūras centru, bija vecākā referente Ārlietu ministrijā, guvusi darba pieredzi Valsts protokola darbā Latvijas prezidentūras Eiropas Savienībā laikā un vadījusi projektus Ogres novada pašvaldības aģentūrā "Ogres novada Kultūras centrs". Antru varēja iepazīt TV3 šovā "Koru kari", kur viņa piedalījās ar Rēzeknes zaļo pakalnu kori. Bet no 2021. gada septembra Antra bija kultūras menedžere Līvānu novada kultūras centrā.