“Rēzeknes tehnikums” uzvar atklātajā RTA volejbola turnīrā

23. novembrī noslēdzās atklātais Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) volejbola turnīrs, kurā piedalījās astoņas komandas, vēsta informācija RTA Facebook lapā. 
“Sports vieno!” – ar šādu saukli 16. novembrī aizsākās RTA atklātais volejbola turnīrs Rēzeknes 5. pamatskolas sporta zālē, kas bija veltīts Starptautiskajai studentu dienai. Šajā gadā savu dalību turnīrā pieteica astoņas komandas no visa Rēzeknes novada – “Amatieri”, “Rēzeknes tehnikums”, “FBR”, “Čornaja”, “RTA SP”, “VRK”, “OLS”, “VID”. Tika aizvadīti divi aizraujoši spēļu vakari, pēc kuriem kļuva zināmas četras komandas, kuras 23. novembrī cīnījās par godalgotajām vietām.
Spēlē par 3. vietu tikās RTA Studējošo padome (RTA SP) un komanda “VID”. Šajā saspringtajā spēlē pārāka izrādījās “VID” komanda. Finālspēlē tikās “Rēzeknes tehnikums” un “FBR” komandas. Spēlē par 1. vietu “Rēzeknes tehnikums” izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Šajā komandā spēlēja: Didzis Korklis, Ilja Razvodins, Kristers Briedītis, Samanta Vagina, Ērika Kučere, Alīna Nadežnikova, Kristīne Ružāne.
Kā atzīst turnīra dalībnieki, tad šāda veida pasākumus vajadzētu organizēt biežāk, jo tā ir lieliska iespēja ne tikai pārbaudīt savas fiziskās spējas, bet arī saliedētību un komandas garu, kā arī iegūt daudz jaunu draugu.

Atklātajā RTA volejbola turnīrā uzvaras laurus plūca komanda “Rēzeknes tehnikums”
Foto no RTA Facebook lapas