Pateicību nekad nav par daudz...

Preiļu novada Pensionāru biedrība izsaka sirsnīgu paldies Latvijas Pensionāru federācijai par sagādātajām Ziemassvētku dāvanām – kokvilnas iepirkuma somām ar atstarojošiem elementiem, lai senioru ikdiena kļūtu ērtāka un drošāka.

Gada nogalē Valsts policija rīkoja akciju “Būsi redzams, būsi dzīvs” ar mērķi aktualizēt atstarojošo elementu nozīmi ceļu satiksmes drošībā. Patīkami, ka Valsts policija  rūpējas arī par mums – senioriem, kājāmgājējiem. Ar LPF starpniecību somas jau esam saņēmuši un izmantojam ikdienas dzīvē – ejot uz veikalu, pastaigās. Soma vienmēr būs kopā ar mums.

Tāpat izsakām lielu pateicību “Mēness aptiekas” farmaceitiem Preiļos. Pirmdienās seniori var iegādāties zāles ar 20 % atlaidi. Mēs, seniori, izmatojam gan zāļu iegādi ar atlaidi, gan respektējam viņu zināšanas un padomus. Paldies, ka viņi mums atgādina, ka veselības nekad nevar būt par daudz. Paldies LPF valdes loceklei Dzintrai Žildes kundzei un “Mēness aptiekas” kolektīvam par to, ka varam laikus saņemt LPF izdevumu “Latvijas Pensionārs” un nogādāt tālāk senioriem. Tāpat pateicamies izdevuma “Latvijas Pensionārs” redkolēģijai par interesanto, saturīgo un ļoti vajadzīgo informāciju, arī dalīšanos pieredzē ar citām republikas pensionāru biedrībām.

Visiem novēlu stipru veselību, mīļu un patīkamu saskarsmi, kā arī darbīgu gadu!

Preiļu novada Pensionāru biedrības valdes priekšsēdētāja, Latgales reģionālās pensionāru apvienības priekšsēdētājas vietniece Marija Briška.