Bezmaksas reklāma Preiļu novadā

          Cik gan novadnieku aizsniedz sludinājumu dēļa skrejlapiņas un reklāmas? Neviena speciāli nemeklētas, tās pašas atrod nejaušo garāmgājēju. Ierasti tie ir daži izdevīgāki malkas piegādes sludinājumi, kas aizāķēti aiz metāla kniepadatiņām. Dažos sludinājumos var līdzi kabatā ielocīt lapiņu ar kontaktinformāciju - tomēr dažkārt kāds rezgalis visas lapiņas pievāc vien pats sev, bet citiem pāri nepaliek. Bet kāds, kuram malkas piedāvājuma cena īpaši aizķērās pie sirds, tā arī paliek bez iespējas atrast pārdevēju.

Šādi sludinājumu dēļi vai sludinājumu stabi arvien veido autentisko Preiļu novada seju, tie ir personiski, taustāmi. Tomēr mūsdienās pārdevējam jābūt ir tur, kur ir viņa pircēji - un tas nav vairs tikai aizvēsturiskajos un nobružātajos sludinājumu dēļos. Dažkārt lietus vien izdara savu - un sludinājumu lapiņa izčākst slapjo lietuslāšu jūrā un pārdevēju vairs ne ar uguni nesameklēsi... Un arī ceļiniekiem, kas dodas uz Preiļiem, sludinājumu dēlis nemaz nesniedz tik plašu informāciju kā varētu vēlēties.

Mūsdienu preilinieki savu reklāmas dēli var atrast arī internetā - dalder.lv Preiļu novadam izveidots savs jaunais digitālais sludinājumu dēlis. Tajā nekad ne burtiņš no sludinājuma nepadzisīs, ne kāds nelabvēlis to nenoplēsīs no sludinājuma dēļa… Dalder ir jauns Vislatvijas sludinājumu portāls, kas piedāvā savu sludinājumu lapu katram Latvijas novadam un lielākajām pilsētām. Lapas augšējā labajā stūrī jāatlasa “Preiļu novads” un visas portālā atspoguļotās sludinājumu kategorijas parādīs piedāvājumu tieši šajā lokācijā.

Tas ir ļoti ērti un parocīgi, jo katru jaunu sludinājumu tēmas aili atverot, nevajadzēs no jauna atlasīt īsto atrašanās vietu, kā tas ir citos sludinājumu portālos. Tāpat arī tiem, kuri uz Preiļu pusi tikai dodas darba darīšanās vai nelielā izbraucienā, šī būs vietne, kur atrast visu informāciju par aktuālajām atpūtas iespējām vienuviet. Arī preilinieki var paskatīties, kas notiek apkārtējos novados, lokācijas vietā norādot citu interesējošo pilsētu.

Tomēr atsevišķs novada dēlis nav vienīgais ieguvumus, kuru portāls sola lietotājiem. Dalder.lv sevi piesaka kā ekspertu darba jautājumos, kā arī palīdz attīstīt savu uzņēmējdarbību. Lai to panāktu, portālā iekļauta virkne oriģinālu un inovatīvu funkciju, kas bagātina sludinājuma portāla lietošanas pieredzi. Tas palīdz ekonomēt laiku, veicina drošu tirdzniecību internetā, uzlabo komunikāciju starp pircēju un pārdevēju, kā arī standarta sludinājumu paceļ jaunā kvalitātes līmenī - jo katra sludinājuma ievietotājs iegūst arī savu mājas lapu. Par to, kā dalder.lv būs noderīgs ikdienā, lasi turpmāk!

 

Bezmaksas reklāma

 

Starp citiem portāliem dalder.lv izceļas ar draudzīgo cenu politiku - sludinājumus šeit iespējams ievietot bez maksas. Tā ir bezmaksas reklāma Preiļu novadā. Tāpat arī savu mājas lapu iegūt par brīvu var ikviens, kurš reģistrējas jaunajā sludinājumu platformā. Arī citas papildus funkcijas, piemēram, CV konstruktors, filtri un paziņojumi pieejami jebkuram reģistrētajam lietotājam bez papildus maksas.

Tikai tādi advancētāki mārketinga rīki kā akcijas, kuponi un dāvanas ir maksas pakalpojums. Ierasti šie reklāmas līdzekļi tiek piedāvāti atsevišķās platformās, taču dalder.lv unikalitāte slēpjas spējā apvienot šos abus kanālus. Tāpat kā sludinājumi, tā arī konkrēto akciju, kuponu un dāvanu piedāvājumi piesaistīti noteiktai pārdevēja mājaslapai.

Katrs jaunais lietotājs savā digitālajā maciņā saņem 50 EUR, lai izmēģinātu arī sarežģītākus reklāmas rīkus. Pagaidām gan lielākoties šie maksas pakalpojumi pieejami biznesa profiliem, tomēr nākotnē plānots paplašināt funkcionalitātes lietojumu arī privātpersonām. Tikām katrs piešķirto budžetu var izmantot arī parastajai sludinājuma izcelšanai vai VIP statusa piešķiršanai, kas sludinājumu paceļ augstākajās pozīcijās. Kad bonuss iztērēts, nav jāsatraucas - visi reklāmas līdzekļi dalder.lv pieejami par zemākām cenām kā citviet.

 

Kā dalder.lv palīdzēs darba jautājumos?

 

Dienišķās maizītes pelnīšana veido mūsu ikdienu, un mums svarīgs ir ne vien atalgojums, bet arī kopējā atmosfēra kolektīvā un darba devēja godprātība. Tāpat arī darba devējs vēlas pieņemt kolektīvā ne vien savas jomas profesionāli, bet arī uzticamu un patīkamu darbinieku. Ne velti darba intervijās tiek jautāts, kāpēc tika pārtraukta sadarbība ar iepriekšējo darba dēvēju.

Dalder.lv šo abu pušu piesardzību, neuzticību un baiļošanos ir pamanījis un piedāvā iespēju par darba vietu vai darbinieku uzzināt vairāk savā mājaslapā vēl pirms pirmās klātienes intervijas. To iespējams izdarīt atsauksmju sadaļā.

Atsauksmes ir viena no funkcijām, kas dalder.lv īpaši izceļ citu sludinājumu portālu starpā un sniedz pievienot vērtību sludinājumam. Tā ir bijusi ilgi gaidīta sadaļa, un beidzot tāda izveidota arī kādā no pašmāju reklāmas vietnēm.

Atsauksmi par darba devēju var atstāt darbinieki, kā arī darba devējs var ierakstīt atsauksmi par saviem darbiniekiem. Tāpat katru profilu, kā uzņēmumu, tā darbinieku, pretējā puse var novērtēt 5 zvaigžņu skalā. Ar šī vērtējuma palīdzību vienlaikus iespējams veidot savu tēlu, vairot pieprasījumu un atpazīstamību. Kurš uzņēmums gan nevēlas tiekties pēc 5 zvaigžņu uzņēmuma statusa? Turklāt pētījumi apstiprina, ka pat 1 vienīga atsauksme vairos iespēju, ka nākamais klients ar lielāku paļāvību izvēlēsies noteikto uzņēmumu.

            Vēl viens noderīgs aspekts ir CV konstruktors, kas palīdz sastādīt rūpīgi pārdomātu, strukturētu un pievilcīga dizaina pirmā iespaida dokumentu. Nav noslēpums, ka tieši šim dokumentam ir izšķiroša nozīme pirmajā atlases stadijā. Dalder veidotāji pievērsuši īpašu vērību detaļām, kuras parastais CV sastādītājs ierasti neiekļauj, tomēr tās ir svarīgas un palīdz sasniegt CV mērķi - sniegt darba devējam pēc iespējas skaidrāku priekšstatu par potenciālās sadarbības nākotni. CV struktūra jau ir gatava - tikai jāaizpilda jau sagatavotās iedaļas.

 

            Kā dalder.lv palīdzēs nostāties uz savām uzņēmēja kājām?

 

Tāpat kā dzīvnieku pasaulē mazuļi ar vecākiem nedzīvo mūžīgi, tāpat pie cilvēkiem pieņemts, ka reiz būs jāpamet drošā ģimenes ligzdiņa, lai meklētu savu vietu pasaulē. Dalder.lv var palīdzēt kļūt patstāvīgākiem jau skolas vecumā, meklējot pirmās vasaras darba vietas un iespējas papildus piepelnīties. Taču tāpat finansiālo stabilitāti vai papildus līdzekļus palīdzēs nopelnīt tiem, kas nejūtas pietiekami ekonomiski droši ar esošās darba vietas ienākumiem.

Šeit palīdzēs sadaļa “sludinājumi Preiļos”(https://preilun.dalder.lv), kur bez maksas iespējams piedāvāt vidažādākos no pakalpojumiem. Atliek vien likt lietā savu iztēli un apdomāt, kādas prasmes, talanti un iespējas piemīt un varētu būt noderīgi citiem. Pat bezdarbnieks var papildus piepelnīties pašnodarbinātā statusā, nezaudējot bezdarba pabalstu, ja vien ienākumi nepārsniedz minimālās algas apmērus.

Tā var būt zāles pļaušana, dārza ravēšana, ogu lasīšana, telpu uzkopšana, bērnu pieskatīšana - praktisko darbiņu sludinājumi var būt visdažādākie. Varbūt jau kāds darba devējs piedāvā šādu piepelnīšanās iespēju, ja ne - tad atliek vien izveidot savu sludinājumu un gaidīt kādu, kuram tieši tas ir nepieciešams! Tāpat savas zināšanas iespējams piedāvāt privātnodarbību formātā - ģitāras vai klavierspēle, japāņu, spāņu vai angļu valodas privātstundas vai palīdzība kādos citos mācību priekšmetos.

Tāpat par peļņas avotu var kļūt roku darbs - pašdarinātas rotas, paššūtas kleitas, svārki un krekli, adīti džemperi, šalles un zeķes, kokgriezumi, tamborējumi, utt. Atliek vien izdomāt savu zīmolu - logo būs iespējams ievietot Dalder.lv savā lietotāja profilā, kurā ir gan fona, gan profila attēls gluži kā sociālajos tīklos. Tā kļūs par personīgo mājaslapu. Līdz ar pirmajiem klientiem varēs nopelnīt arī pirmās zvaigznītes un atsauksmes. Tas, savukārt, palīdzēs piesaistīt arvien jaunus interesentus un vairos uzticību Tavam jaunajam zīmolam.

 

Kā dalder.lv var palīdzēt ceļojot?

 

Ja labi esam pastrādājuši, varam arī labi atpūsties. Dalder.lv var būt noderīgi ieskatīties, lai apskatītu, kādas atpūtas iespējas pieejamas konkrētajā pilsētā vai novadā. Šeit vienkopus varēs redzēt, kādi bāri, kafejnīcas, krogi, restorāni un bistro atvērti noteiktajā pilsētā. Izvēli atvieglos ne vien katra sludinājuma ievietotāja mājaslapa, kurā pieejams personīgs komentārs par noteikto ēdināšanas vietu, piedāvājumu un tās vēsturi, bet arī atsauksmju sadaļa un vērtējums zvaigznēs. Tas ir mūsu Latvijas Trustpilot, kas palīdz izlemt, vai varam uzticēties noteiktajam pakalpojumam un vai saņemsim labāko kvalitāti. Tāpat arī paši varēsim atstāt atsauksmi.

 Te ir iespēja uzzināt gan par muzejiem, gan teātriem. Sludinājumu sadaļā ir gan aktīvās atpūtas, gan atpūtas pie dabas, gan atrakciju, gan romantiskās atpūtas informācija. Arī par naktsdzīvi varēs uzzināt visu, jo atsevišķa sadaļa veltīta vietējiem klubiņiem. Pēc kārtīgas izdejošanās vajadzēs arī kur nosnausties - dalder.lv ir arī naktsmāju sadaļa, kur pēc smalkā iedalījuma katrs var atrast visatbilstošāko piedāvājumu, kempingi, hosteļi, viesnīcas, atpūtas mājas, utt.

Un ja arī vienkārši gribas vairāk uzzināt par vietējo dzīvi, te būs gan vietējo laikrakstu sludinājumi, mūzikas ansambļu un koru apskats, informācija par pasākumiem un iespēja iegādāties biļetes.

 

Dalder.lv - jaunā tirgus platforma!

 

Kopumā vērtējot portāla iespējas, redzams, ka tas ir kas vairāk par sludinājumu portālu. Ja esi par daudzpusīgākām iespējām, vēlies savu mājas lapu un publicēt sludinājumus bez maksas, pievienojies jauno lietotāju pulkam un saņem 50 EUR bonusu! Tiekamies dalder.lv - pašmāju darījumu feisbukā, trastpailotā un curriculumvitaeonline vienlaikus! Portāla veidotāji arī labprāt dzirdētu par Tavu pieredzi izveidojot savu profesionālo CV ar Dalder automātiskā konstruktora palīdzību! Nākamreiz, kad vēlies pieteikties kādai vakancei, atceries par šo iespēju!