Mīluļa CV: Runcis SEMS

Šis baltais runcis Sems ir nācis no maza ciema – Rēzeknes novada “Žogotiem”. Šobrīd savus nedarbus nu jau dara Līvānos.

Mūsu ģimenē Sems dzīvo divus gadus. Jau no mazotnes viņš ir ļoti hiperaktīvs, žiperīgs un varētu pat teikt “traks” runcis. Viņa nedarbu saraksts ir apjomīgs un tik turpina pieaugt.

Semam mīļākās nodarbes ir ēšana, spēlēšanās un laika pavadīšana uz balkona, kur viņu kaitina baloži un zīlītes. Reizēm skatos uz šo ainu un liekas, ka Sema sapnis ir lidot un atriebties visiem šiem putniem par viņa nervu šūniņu kutināšanu ik dienas. Runājot par spēlēšanos, Sems ir ļoti pārsteidzoši kārtīgs runcis! Pēc katras spēlēšanās viņš vienmēr “sakārto” savas mantiņas, nesot zobos tās savā kastē... Vēl joprojām par to esam patīkami pārsteigti.

Ciemiņi viņam nepatīk un stingri ierobežota teritorija. Pāris kandidāti ir riskējuši tur ienākt, bet pēc tam rāda visiem modernos Sema “tetovējumus”.

Bet Sems var būt arī ļoti mīļš kaķis, ja aizver acis uz nedarbiem. Nevaram iedomāties rītus un vakarus bez šī baltā kamoliņa. Saimniekus viņš ļoti mīl, tāpat kā arī mēs viņu. Katru vakaru Sems murrā savas dziesmas mums pie galvas! Vienvārdusakot, Sems mums mājās rada pozitīvas emocijas, smieklus un atmiņā paliekošus momentus.
Liene Vilcāne (Līvāni)