Skaistā pasākumā apbalvoti novada jaunieši

3. martā Ludzā norisinājās apbalvošanas ceremonija "Jauniešu gada balva KĀP-NES 2022". Tās laikā par sasniegumiem 2022. gadā jaunieši godināti astoņās dažādās nominācijās. Ludzas novads var lepoties ar novada jauniešiem! Viņi pārsteidz ar labiem rezultātiem sportā un izglītībā, ir radoši un kreatīvi, rūpējas par līdzcilvēkiem un sper pirmos nozīmīgos soļus biznesā!

Ludzas novada “Jauniešu Gada balvas 2022” balvu ieguvēji un nominanti:

Gada jaunietis – Ligita Karvele. Nominanti: Sergejs Martincevs, Zane Apele, Jānis Burmeisters.

Gada skolēns – Samanta Daugule un Jānis Burmeisters. Nominanti: Marta Batņa, Sanda Augustova, Anžela Čubreviča, Roberts Zelčs, Polina Sorokina, Kristiāna Ziediņa, Marika Popova, Ariadne Moisejenoka, Adriana Jankelāne, Imants Vancāns, Aleksandrs Višņakovs, Karīna Poikāne.

Gada radošākais jaunietis – Anda Sprūža un NVO "RIK" no Ludzas 2. vidusskolas. Nominanti: Agnese Leitāne, Ralfs Punans, Kārsavas vidusskolas 12.a kl., Zilupes KN jauniešu tautas deju kolektīvs "Tracis", "4Update" projekta komanda.

Gada brīvprātīgais – Railija Zagorska. Nominanti: Kristīne Groma, Viola Ivanova.

Pirmais solis biznesā – Jānis Boriss. Nominēts arī Mārtiņš Cimermanis.

Gada sportists – Marija Bojāre. Nominanti: Einārs Borisovs, Ralfs Punans, Roberts Zelčs, Loreta Kaupuža, Elgars Kušners.

Gada cilvēks jauniešiem – Inta Ostrovska un biedrība “KIRA” (Natālija Losāne). Nominanti: Valērija Groma, Anna Mašņikova.

Pirmais pakāpiens – Endija Medvecka. Nominanti: Žans Artamonovs, Roberts Zelčs, Svjatoslavs Lavrenovs, Ņikita Krasutins.

Godināšanas pasākums bija skaists un svinīgs. Diemžēl pietrūka izskaidrojuma par to, ar ko katrs no uzvarētājiem izcēlies un ar ko žūrijas vērtējumā licies pārāks par citiem. Un vēl – kas strādāja žūrijas komisijas sastāvā?

Visvairāk jauniešu – 14 – izvirzīti nominācijā “Gada skolēns”.