Noslēdzies Preiļu novada telpu futbola čempionāts

Kā vēsta informācija Preiļu novada Bērnu un jauniešu sporta skolas (BJSS) Facebook lapā, tad Preiļu novada telpu futbola čempionāts ir noslēdzies ar septiņām notikumiem bagātām nedēļām, kuru laikā tika nospēlētas 50 spēles.
Čempionāta organizatori, noslēdzoties šim lieliskajam sporta notikumam, Preiļu novada BJSS Facebook lapā izsaka pateicības vārdus visiem, kuri iesaistījās, lai pasākums notiktu.
«Vispirms gribam pateikties cilvēkiem, bez kuriem neviena spēle nenotiktu, jo laukumā valdītu haoss un anarhija. Tie, protams, ir tiesneši. Šie cilvēki praktiski nekad nesaņem pateicības vārdus par savu darbu, tāpēc tieši tagad ir īstais brīdis pateikties tiesnešiem, kuri godprātīgi un ar augstu atbildības sajūtu ir paveikuši savu darbu. Dāvanu kartes no auto servisa «VICARS» saņem: Andis Mežinieks, Rolands Putāns, Rolands Slūka, Vladimirs Točko un Viktors Martinovs.
Svarīga loma turnīra organizēšanā ir cilvēkiem, kuri ir nemanāmi, bet redzam viņu veikumu. Deniss Osetrovs ar saviem rakstiem piesaistīja jaunus futbola līdzjutējus, kuriem iepriekš futbols nelikās interesants. Tribīnēs noteikti bija vairāki skatītāji, kuri ieradās, pateicoties tam, ka Deniss spēja radīt interesi un ažiotāžu katrai no spēlēm. Paldies floristei Dignai Vilcānei par «bumbas» pušķi. Spilgtākās epizodes attēlos ir iemūžinājis fotogrāfs Viktors Agurjanovs.
Lai turnīrs varētu veiksmīgi norisināties, ir svarīgi, lai būtu bumbas, darbotos tablo utt. Tas viss tika nodrošināts, pateicoties turnīra tehniskajam direktoram Dainim Binderam. Turnīra laikā, pateicoties Aleksandram Ivanovam, ir tapuši vairāki spēļu videoapskati.
Turnīra labākie spēlētāji tika apbalvoti ar pludmales kafejnīcas «Pampūkas» dāvanu kartēm: labākais vārtsargs – Deniss Pankovs (Līvāni); labākais aizsargs – Dāvis Silkāns (BJSS), rezultatīvākais spēlētājs – Renāts Turčinskis (Līvāni), vērtīgākais spēlētājs – Vladislavs Stivriņš (VUGD).


Turnīrā piedalījās deviņas komandas, un 1. vietu izcīnīja komanda «VUGD Preiļi», 2. vietu – komanda «Līvāni», bet 3. vietu – komanda «BJSS Preiļi».