“Veselības un sociālās aprūpes centru “Viļāni”” vadīs Jūlija Ņesterova

Bijušajam vadītājam Jurim Galerijam Vidiņam pasniedza Pateicības rakstu par mūža ieguldījumu

15. septembrī Rēzeknes novada domes sēdē par “Veselības un sociālās aprūpes centra “Viļāni”” vadītāju tika apstiprināta Jūlija Ņesterova. Atklātā konkursā uz vakanto vietu bija pieteikušies trīs pretendenti, no kuriem augstāko novērtējumu ieguva viļāniete Jūlija Ņesterova. Jānorāda, ka iepriekš gūtā darba pieredze un izglītība ir saistīta ar veselības un sociālās aprūpes jomu, tādējādi Jūlija ir savas jomas speciāliste.

“Kā vadītāja “Veselības un sociālās aprūpes centrā “Viļāni”” vēlos izveidot iedzīvotājiem atvērtu un draudzīgu pašvaldības institūciju. Rūpēšos, lai klientiem tiktu nodrošināti kvalitatīvi veselības un sociālās aprūpes pakalpojumi, atbilstoši Rēzeknes novada iedzīvotāju vajadzībām,” norāda Jūlija. Iepriekš viņa ir strādājusi par vadītāju/ sociālo darbinieci Rēzeknes novada sociālās aprūpes centra struktūrvienībā “Pilcene”. Pirms tam strādājusi par sociālo rehabilitētāju Rēzeknes valstspilsētas domes pārvaldē "Sociālais dienests", pensionāru sociālo pakalpojumu centrā un dienas aprūpes centrā. Jūlija ir ieguvusi sociālā darbinieka kvalifikāciju un profesionālā bakalaura grādu sociālajā darbā Vadības un sociālā darba augstskolā "Attīstība". Pašlaik studē Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžā, 2. kursā studiju programmā „Ārstnieciskā masāža”, informē Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jūlija Jurāne.

Rēzeknes novada domes priekšsēdētājs Monvīds Švarcs pasniedza bijušās SIA “Viļānu slimnīcas” vadītājam Jurim Galerijam Vidiņam pateicības rakstu par mūža ieguldījumu veselības un sociālās aprūpes nozares attīstībā un stiprināšanā. “Noteikti var norādīt, ka šo gadu laikā Juris Galerijs ir sakārtojis gan infrastruktūru, gan pakalpojumus. Saku lielus paldies, gan no pašvaldības puses, gan no visiem bijušā rajona tagad jau novada iedzīvotājiem, kā arī iedzīvotājiem no blakus novadiem,” teica M. Švarcs. Ārsts Juris Galerijs Vidiņš daudzus gadus bija SIA “Viļānu slimnīca” direktors un galvenais ārsts. “Vispirms es gribētu pateikties kolektīvam, jo viens jau nevar neko izdarīt, man ir prieks, ka vienmēr esmu jutis atbalstu no kolektīva puses un tas vienmēr ir bijis abpusēji,” atvadu runā teica Juris Galerijs Vidiņš un jaunajai centra vadītājai novēlēja veiksmi, kā arī uzticēties kolektīvam, kurā strādā savas jomas profesionāļi.

Viļānu slimnīca vēsturiski ir bijusi Rēzeknes rajona centrālā slimnīca. Pēc LR neatkarības atjaunošanas pārveidota par SIA "Viļānu slimnīca". Kā Rēzeknes novada pašvaldības iestāde “Veselības un sociālās aprūpes centrs “Viļāni”” darbību sākusi 2022. gada 5. augustā. Tajā pieejamas ārsta konsultācijas, procedūru kabinets, rentgens, ultrasonogrāfijas kabinets, elektrokardiogrāfija, īslaicīga diennakts aprūpe, ginekologa kabinets. Klientiem ir pieejami fizioterapeita pakalpojumi, ķirurga-traumatologa privātprakse, kā arī darbojas Sociālās aprūpes nodaļa hronisko pacientu aprūpei. Pakalpojumu cenrādis pieejams vietnē www.rezeknesnovads.lv.

Jurim Galerijam Vidiņam tika pasniegts Pateicības raksts par mūža ieguldījumu veselības un sociālās aprūpes nozares attīstībā un stiprināšanā. Attēlā – kopā ar domes priekšsēdētāju Monvīdu Švarcu un jauno vadītāju Jūliju Ņesterovu (2. no labās)