Rēzeknes novada “MA-DĀMAS” izcīna medaļas MAMANET sacensībās

Daugavpils sporta festivālā notika MAMANET sacensības, kurās piedalījās arī Rēzeknes novada komanda “MA-DĀMAS”. Komandas dalībnieces bija cītīgi gatavojušās turnīram, tāpēc rezultāti neizpalika. Paldies par atbalstu, transporta nodrošināšanu Rēzeknes novada Izglītības un sporta pārvaldes sporta speciālistam Igoram Derjaginam.

Oskars Krukovskis no SK “Latgolys Vonogi” stāsta: “Pirmā spēle pret komandu “Pērles” tika iesākta diezgan nervozi, bet varēja redzēt, ka mūsu sportistes ir labākas, tāpēc sekoja uzvara ar rezultātu – 25:17. Otrā spēle norisinājās pret turnīra uzvarētājkomandu “Zasa”, kas parādīja, uz ko jātiecas komandas dalībniecēm. Nākamajā spēlē izšķīrās 2. vietas liktenis. Pieļaujot seta sākumā daugavpiliešu atrāvienu, komanda zaudēja ar rezultātu – 25:20. Pēdējā spēlē tika uzvarēta otrā Daugavpils komanda ar pārliecinošu rezultātu 25:12, kas garantēja “MA-DĀMĀM” tik ļoti kāroto pirmo medaļu.”

Pašlaik treniņi notiek āra laukumos, bet no septembra atsāksies treniņprocess zālē. Oktobrī notiks MAMANET Latvijas čempionāts, kura devīze ir – “Katra mamma var!”. Arī mūsu komanda ir nolēmusi startēt, tāpēc tiek aicinātas pieteikties visas spēlētgribošās sievietes vecuma kategorijā 30+.

MAMANET ir komandu sporta veids, kas balstīts uz volejbola noteikumiem, ar nelielām izmaiņām un modifikācijām – bumbu drīkst tikai ķert un mest. Spēlētājiem laukumā ir noteiktas pozīcijas, kas tiek sauktas par zonām un apzīmētas ar cipariem no viens līdz seši. Spēles laikā ir aizliegts pieskarties tīklam!